DESPRE NOI

RENAULT

Megane E-tech 100% Electric

From horsepower to electric power

de la 36.100 €

Austral

tech control. take control

de la 27.000 € 

DESPRE NOI....

Compania BRAS își sărbătorește cea de-a treia decadă de existență în comunitatea Iașului, marcând astfel un moment istoric în evoluția sa remarcabilă: 30 de ani de succes în piața auto de vehicule noi, service și piese de schimb. Fondată în 1993 de către Irinel și Mioara Nica, atunci când au inaugurat primul magazin de piese auto Dacia din Iași, BRAS este, cu adevărat, o poveste impresionantă despre implicare în comunitate. Întruchipând valorile de integritate, dedicare și responsabilitate față de clienți și angajați, compania și-a extins și diversificat gama de activități în timp, venind astfel în sprijinul comunității locale din Iași.

SERVICII

MAGAZIN BRAS

Piese auto
Jante și anvelope
Accesorii

Piesele de origine Dacia si Renault sunt concepute, dezvoltate şi fabricate conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie.

CARIERE BRAS

La Bras, împărtășim cu toții aceeași pasiune pentru mașini și pentru provocările pe care le oferă munca în domeniul auto. Vrei să faci parte din echipa noastră? Afla ce poziții sunt disponibile.

Young mechanic analyzing car's performance with diagnostic tool in a workshop.
5b95178e46