Mecanică &  I.T.P

Daniel Grigoraș: +40 756 626 735

Sebastian David: +40 727 816 642

Caroserie

Andrei Gânju: +40 746 159 942

Piese auto

Nicu Cazacu : +40744 646 166

Accesorii Dacia

Dorești să personalizezi noul tău model Dacia? Sau vrei să o protejezi? Pachete, kituri, accesorii individuale… totul e foarte practic. Accesoriile Dacia au fost concepute special pentru mașina ta! Soluțiile perfecte pentru a te bucura de protecție îndelungată și confort.

Gama confort și protecție

Oferă accesorii esențiale, precum preșuri, huse, cotiere, accesorii pentru portbagaj, elemente de protecție pentru caroserie sau senzori de parcare. În această gamă completă de accesorii vei găsi soluția perfectă pentru oricare dintre cerințele tale și pentru îmbunătățirea funcționalității automobilului tău Dacia. Alegerea inteligentă!

Gama transport

De la bare de remorcare la bare și portbagaje de pavilion, suporturi de biciclete etc. Toate aceste accesorii îți transformă mașina într-o soluție de transport flexibilă.

Gama siguranță

De la alarme și kituri de siguranță, la lanțuri de zăpadă și scaune pentru copii, Dacia îți oferă numeroase accesorii pentru o călătorie fără griji. Bucură-te mai mult de mașina ta, singur sau împreună cu familia.

Gama design

Alege jante, capace de roți sau elemente de protecție pentru praguri pentru a-i conferi Daciei tale o notă de eleganță și pentru a-i scoate în evidență stilul dinamic.

Gama multimedia

Trăiește mai multe emoții la bord cu ultimele soluţii multimedia. Pentru ca fiecare călătorie să devină o experiență completă! De la video și sunet la telefonie și navigație – îți oferim tehnologie foarte utilă la prețuri accesibile!