Noul SUV Renault Austral

de la 22 900 € cu TVA prin Renault Finance și Programul RABLA

  • automatic emergy braking (AEB) cu protecție pietoni și cicliști
  • emergy lane keeping Assist (E-LKA) cu motorizare trafic din contrasens
  • sistem multimedia openR link 9″
  • faruri LED Adaptive vision
CP
motorizare E-tech full hybrid
dm³
VDA - volum portbagaj
adas
condus, siguranță, parcare
cm²
ecrane openR + head up display

DESIGN ATLETIC

Noul SUV Renault Austral E-Tech full hybrid are proporții echilibrate, o parte frontală îndrăzneață și semnătură luminoasă distinctivă. Liniile sale elegante sunt accentuate de plafonul negru lucios, iar bandourile de protecție laterale contrastante subliniază profilul robust.

VERSIUNE ESPRIT ALPINE:

PREMIERĂ MONDIALĂ

Design sportiv: emblemă espărit Alpine, 

emblemă esprit Alpine

lumini spate cu efect „3D irizat”

culoare gri metalizat satinat

jante din aliaj daytona de 20”, negre, cu finisaj diamantat și lac fumuriu

tapițerie Alcantara® cu cusătură albastră

volan îmbrăcat în piele nappa/Alcantara® și cusătură albastră/ albă/roșie

energy control

 

AUTONOMIE 100% HIBRIDĂ CARE SE ÎNCARCĂ ÎN TIMP CE CONDUCI

*valori aprobate conform protocolului WLTP  /sursa UTAC / iulie 2022
**în funcție de încărcarea bateriei și stilul de condus / sursa internă Renault / 2022
***în funcție de încărcarea bateriei și stilul de condus / sursa internă Renault / septembrie 2022

tech control

CU SERVICII GOOGLE INCLUSE: O EXPERIENȚĂ… CONECTATĂ

Sistemul openR link cu servicii Google incluse.  Comandă vocală pentru reglarea temperaturii, stabilirea traseului, interfața cu domiciliul sau selectarea melodiei preferate.

Google Maps

Google Assistant

Google Play

*Google, Google Maps, Google Play sunt mărci ale Google LLC.

SISTEM AUDIO PREMIUM

 HARMAN KARDON

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon generează o putere totală de 485 W și include 2 difuzoare înalte pe părțile laterale ale tabloului de bord, 2 difuzoare de medii în panourile ușilor din față, 2 difuzoare surround, 1 unitate centrală în față, 2 difuzoare de înalte și 2 medii în panourile ușilor spate și 1 difuzor de joase în portbagaj.

 

O experiență audio extraordinară, personalizabilă și ușor de utilizat.

MULTI-SENSE

confort: mod de condus standard

sport: plăcere sporită de a conduce

eco: consum de carburant optimizat

perso: configurație personalizată

zăpadă: siguranță în condiții de carosabil alunecos

all terrain: tracțiune pe teren accidentat

DIMENSIUNI

lungime, înălțime, lățime….descoperă în detaliu dimensiunile generoase ale Noului SUV  Renault Austral E-tech full hybrid

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă în perioada 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Austral equilibre mild hybrid 140 în valoare maximă totală de 3200 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1100 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt  precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

**Condițiile garanției extinse Renault Adagio se regăsesc aici. Ofertă destinată persoanelor fizice, valabilă în perioada 10 februarie – 31 martie 2023. Serviciile incluse în contractul de garanție extinsă de la producător sunt furnizate după expirarea garanției contractuale inițiale oferite de producător, de exemplu, după cea de-a 36-a lună de la data primei înmatriculări, dată menționată în certificatul de înmatriculare al autovehiculului. Regulamentul campaniei ,,Acțiune specială noul Austral” este disponibil aici.

***Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 31 martie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Austral equilibre mild hybrid 140, în valoare de 113 500 lei, cu 25,16% avans (28 555 lei), 1 350 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 84 945 lei valoarea totală finanțată, 10,47% DAE, durata 36 de luni, 66 596 lei valoare reziduală, valoare servicii 7 036 lei, 115 652 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.