• de la 39.900,00 EUR

    Scenic E-tech Electric

  • Plafon panoramic din sticlă opacizantă

    Scenic E-tech Electric

  • Doua ecrane openR de 774cm²

    Scenic E-tech Electric

De la

39.900 € cu TVA

Mașina de familie 100% electrică

Am reinventat vehiculul pentru un stil de viață modern și l-am conceput cu grijă pentru a asigura confortul și starea de bine a întregii familii. 

Descoperirea destinațiilor devine rapidă și ușoară datorită sistemului nostru openR link cu servicii Google integrate și peste 50 de aplicații. 

În ceea ce privește experiența de conducere, motoarele noastre 100% electrice oferă o autonomie remarcabilă de până la 625 km.

CP
motorizare E-Tech 100% electric
min
pentru a recupera 2 ore de autonomie pe autostradă
km
pana la 625 km autonomie
+
sisteme de siguranță
%
materiale provenite din surse bio regenerabile
cm²
2 ecrane openR
+ aplicații
sistem openR link cu servicii Google integrate
l
volum portbagaj


tablou fr bord ergonomicpartea frontală cu un design inovator


plafon din sticlă opacizantă


design îndrăzneț


stil remarcabil

motor E-Tech 100% electric

Noua platformă electrică are o baterie integrată și centrul de greutate foarte scăzut. Cu un motor electric⁹ puternic și agil dezvoltă 220 CP, acest lucru asigură deplasarea lină, eficientă și silențioasă a modelului Scenic E-Tech 100% electric.

Autonomie de până la 625 km, fără limitări

Modelul Scenic E-Tech 100% electric include o pompă de căldură pentru optimizarea gestionării termice și păstrarea autonomiei. Acesta vine în întâmpinarea tuturor cerințelor tale de mobilitate.

2 ore de autonomie pe autostradă, după 30 de minute de încărcare

Pentru călătorii și vacanțe de lungă durată, nu este nevoie să-ți schimb obiceiurile de călătorie: profită de capacitatea modelului Scenic E-Tech 100% electric de a recupera rapid autonomia pe autostradă, prin încărcarea la o stație de încărcare rapidă CC, și continuă-ți drumul.

Calcul optimizat al traseului cu Google

Bucură-te de o călătorie relaxantă: sistemul de calcul al traseului încorporează locațiile stațiilor de încărcare și recomandă un traseu optimizat în funcție de nivelul de încărcare a bateriei. Scenic E-Tech 100% electric poate fi încărcat oriunde: folosind curent alternativ sau continuu, o priză de uz casnic sau o stație de încărcare rapidă.