• Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

  O experiență deosebită.

  Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid
 • Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

  Propulsie electrică.

  Noul Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

  De la
  23.300€ cu TVA*

  *Ofertă disponibilă prin Renault Finance și Programul RABLA 2023*

  Un SUV cu propulsie electrică.

  Performanța unui CAPTUR, acum în varianta hibrid reîncărcabil. Electric în cursul săptămânii, hibrid în timpul călătoriilor lungi din weekend. Cu un motor de 1,6 litri pe benzină, 160 CP și două motoare electrice alimentate de o baterie de 9,8 kWh, noul CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid este alegerea ideală dacă îți dorești o mașină eficientă, confortabilă și economică. Interiorul beneficiază de un design modern, având un tablou de bord cu diagonala de 10,2″, cel mai mare din segmentul său.

  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Captur E-Tech full hybrid equilibre 145 în valoare maximă totală de 3500 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 700 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 200 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

  **Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 31 martie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Captur E-Tech full hybrid equilibre 145, în valoare de 100 000 lei, cu 25% avans (25 000 lei), 1 163 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 75 000 lei valoarea totală finanțată, 10,61% DAE, durata 36 de luni, 60 634 lei valoare reziduală, valoare servicii 6 463 lei, 102 972 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

  Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

  Imagine cu titlu de prezentare.