Renault MEGANE E-TECH 100% Electric

                                                                                                                                                                                                         Până la

s
0-100 km
CP
sau 160 kW
km
autonomie maximă (WLTP)

emoție pură

DESIGN INOVATOR

Caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive. Liniile sale aerodinamice îi conferă un profil elegant, iar condusul devine o experiență inedită. Jantele de 20”, farurile cu design specific realizate integral pe bază de leduri, banda 3D fluorescentă din spate și ornamentele aurii cromate subliniază originalitatea designului.

O EXPERIENȚĂ UIMITOARE LA VOLAN

 

Noul habitaclu este realizat pe principiul ergonomiei pentru șofer. Comenzile grupate în apropierea volanului compact eliberează spațiu și sporesc siguranța la drum. Mașina răspunde mai rapid și mai precis grație noului sistem de direcție asistată electronic și centrului de greutate mai coborât.

SISTEM CU CAMERĂ RETROVIZOARE

Poți trece cu ușurință de la clasica oglindă retrovizoare la un sistem cu cameră augumentată compus dintr-o cameră retrovizoare și un senzor montat pe pavilion. Astfel te bucuri de o imagine neobstrucționată, chiar daca unii pasageri sunt mai înalți sau toate locurile din spate sunt ocupate.

OPENR ȘI OPENR LINK, O INTERFAȚĂ DE NOUĂ GENERAȚIE

Ecranul noului sitem openR este unul dintre cele mai mari afisaje digitale încorporate - 774 cm2 suprafață utilă, cu un aspect impresionant. Acum te poți bucura de imagini de înalltă rezoluție. Tabloul de instrumente îți permite să urmărești în permanență informațiile esențiale, precum viteza, traseul GPS sau nivelul de încărcare.

MAȘINA INTELIGENTĂ

Echipat cu sistemul openR link cu Google încorporat, Megane E-tech 100% electric  beneficiază de tehnologie de ultimă generație capabilă să anticipezze cerințele șoferului și să adapteze mai bine la acestea,

MAI MULT SPAȚIU

Ideaa de spațiu este revoluționată. Bordul cu un nou design, în combinație cu o structură mai lată și lipsa unui tunel al sistemului de transmisie, asigură mai mult spațiu pentru picioare și depozitare: un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare în habitaclu ce totalizează 33L.

tehnologie de ultimă generație

Play Video

CU SERVICII GOOGLE INCLUSE: O EXPERIENȚĂ… CONECTATĂ

Sistemul openR link cu servicii Google incluse permite crearea a maxim 5 conturi. Te poți bucura de aplicațiile tale preferate și de conținutul Google.

Google Maps

Google Assistant

Google Play

sistemul audio Harman Kardon premium

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon asigură o experiență audio uimitoare pentru toți pasagerii. Acesta generează o putere totală de 410 W, fiind compus din 2 boxe tweeter în părțile laterale ale bordului, 2 boxe woofer situate în panourile portierelor din față, 2 boxe tweeter și 2 woofer în panourile portierelor din spate și 1 subwoofer în portbagaj. Muzica se va transforma într-o experiență de neuitat, grație celor 5 moduri audio și tehnologiei Quantum Logic Surround™.

SIGURANȚĂ OPTIMIZATĂ

Cele 26 de sisteme de asistență și de siguranță îți promit o călătorie fără griji.

 

 

Noul MEGANE E-TECH EV40 de la 23.700 € cu TVA *

prin Renault Finance și Programul RABLA 2022. 

Oferta include:

 • Garanție extinsă (până la 3 ani);
 • Revizii incluse (până la 3 ani);
 • Dobândă fixă;

Echipamente incluse:

 • rear view camera (cameră video marșarier)
 • cruise control și limitator viteză
 • trafic sign recognition (sistem recunoaștere indicatoare rutiere)
 • faruri full led
 • geamuri electrice față – spate, cu impuls
 • sistem multimedia openR link 9” cu sistem audio Arkamys, 4 difuzoare
 • schimbarea modului de condus cu ajutorul padelelor de volan
 • smartphone replication73

Carburant Electric

.

Cutie de viteze Automată

Baterie 40 kWh

.

Autonomie ciclu mixt Wltp 300 km

.