Renault MEGANE E-TECH 100% Electric

                                                                                                                                                                                                         Până la

s
0-100 km
CP
sau 160 kW
km
autonomie maximă (WLTP)

emoție pură

DESIGN INOVATOR

Caroserie compactă de berlină, profil de crossover, spate sculptat, linii sportive. Liniile sale aerodinamice îi conferă un profil elegant, iar condusul devine o experiență inedită. Jantele de 20”, farurile cu design specific realizate integral pe bază de leduri, banda 3D fluorescentă din spate și ornamentele aurii cromate subliniază originalitatea designului.

O EXPERIENȚĂ UIMITOARE LA VOLAN

 

Noul habitaclu este realizat pe principiul ergonomiei pentru șofer. Comenzile grupate în apropierea volanului compact eliberează spațiu și sporesc siguranța la drum. Mașina răspunde mai rapid și mai precis grație noului sistem de direcție asistată electronic și centrului de greutate mai coborât.

SISTEM CU CAMERĂ RETROVIZOARE

Poți trece cu ușurință de la clasica oglindă retrovizoare la un sistem cu cameră augumentată compus dintr-o cameră retrovizoare și un senzor montat pe pavilion. Astfel te bucuri de o imagine neobstrucționată, chiar daca unii pasageri sunt mai înalți sau toate locurile din spate sunt ocupate.

OPENR ȘI OPENR LINK, O INTERFAȚĂ DE NOUĂ GENERAȚIE

Ecranul noului sitem openR este unul dintre cele mai mari afisaje digitale încorporate - 774 cm2 suprafață utilă, cu un aspect impresionant. Acum te poți bucura de imagini de înalltă rezoluție. Tabloul de instrumente îți permite să urmărești în permanență informațiile esențiale, precum viteza, traseul GPS sau nivelul de încărcare.

MAȘINA INTELIGENTĂ

Echipat cu sistemul openR link cu Google încorporat, Megane E-tech 100% electric  beneficiază de tehnologie de ultimă generație capabilă să anticipezze cerințele șoferului și să adapteze mai bine la acestea,

MAI MULT SPAȚIU

Ideaa de spațiu este revoluționată. Bordul cu un nou design, în combinație cu o structură mai lată și lipsa unui tunel al sistemului de transmisie, asigură mai mult spațiu pentru picioare și depozitare: un spațiu pentru picioare în spate de 209 mm și spații de depozitare în habitaclu ce totalizează 33L.

tehnologie de ultimă generație

Play Video

CU SERVICII GOOGLE INCLUSE: O EXPERIENȚĂ… CONECTATĂ

Sistemul openR link cu servicii Google incluse permite crearea a maxim 5 conturi. Te poți bucura de aplicațiile tale preferate și de conținutul Google.

Google Maps

Google Assistant

Google Play

sistemul audio Harman Kardon premium

Noul sistem audio exclusiv Harman Kardon asigură o experiență audio uimitoare pentru toți pasagerii. Acesta generează o putere totală de 410 W, fiind compus din 2 boxe tweeter în părțile laterale ale bordului, 2 boxe woofer situate în panourile portierelor din față, 2 boxe tweeter și 2 woofer în panourile portierelor din spate și 1 subwoofer în portbagaj. Muzica se va transforma într-o experiență de neuitat, grație celor 5 moduri audio și tehnologiei Quantum Logic Surround™.

SIGURANȚĂ OPTIMIZATĂ

Cele 26 de sisteme de asistență și de siguranță îți promit o călătorie fără griji.

 

 

Noul MEGANE E-TECH EV40 de la 22.700 € cu TVA *

prin Renault Finance și Programul RABLA 

Oferta include:

 • Garanție extinsă (până la 3 ani);
 • Revizii incluse (până la 3 ani);
 • Dobândă fixă;

Echipamente incluse:

 • rear view camera (cameră video marșarier)
 • cruise control și limitator viteză
 • trafic sign recognition (sistem recunoaștere indicatoare rutiere)
 • faruri full led
 • geamuri electrice față – spate, cu impuls
 • sistem multimedia openR link 9” cu sistem audio Arkamys, 4 difuzoare
 • schimbarea modului de condus cu ajutorul padelelor de volan
 • smartphone replication73

Carburant Electric

.

Cutie de viteze Automată

Baterie 40 kWh

.

Autonomie ciclu mixt Wltp 300 km

.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 în valoare maximă totală de 11.400 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 1000 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 31 martie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40, în valoare de 118 500 lei, cu 33,2% avans (39 345 lei), 1 200 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 79 155 lei valoarea totală finanțată, 10,55% DAE, durata 36 de luni, 62 220 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 420 lei, 105 876 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.