De la
  15.600 € cu TVA*

  *Ofertă disponibilă prin  Programul RABLA 2022

  Un SUV cu personalitate.

  Interior seducător, exterior atrăgător și confort surprinzător, Renault CAPTUR îți oferă toate motivele să îl alegi ca partener de drum. Descoperă plăcerea de a conduce într-un habitaclu adaptat dorințelor tale. Un SUV impunător, cu un design unic, care va atrage toate privirile.

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.
   
  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală,  în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculată în Euro (la cursul de 5 lei), a reducerii de 550 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance ( vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1850 Euro (TVA inclus) pentru Captur Zen TCe 90. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.
   
  **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. 
   
  ***Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele Rabla / Rabla Plus 2022. Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile in PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.
   
  Detalii ȋn showroom-ul Bras de pe DN 28 km 10, vis-a-vis de Metro.