• Noul CLIO E-TECH Hybrid

  Avantajele propulsiei hibride.

  Noul CLIO E-TECH Hybrid
 • Noul CLIO E-TECH Hybrid

  Tehnologie hibridă inteligentă.

  Noul CLIO E-TECH Hybrid

  De la
  16.630€ cu TVA*

  prin Renault Finance si Programul Rabla 2022*

  Eficient din toate punctele de vedere.

  Consumul de carburant al noului CLIO E-TECH HYBRID este cu până la 40% mai mic în comparație cu versiunea pe benzină. Îți oferă o autonomie excelentă, în liniște deplină, un spațiu generos pentru clasa mică, sisteme de avertizare, sistem multimedia cu ecran tactil, lumini față și spate full LED și o garanție a bateriei de 8 ani sau 160.000 km

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eco-bonusului în valoare de 3000 lei calculate în Euro (la cursul de 5 lei), a reducerii de 800 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 200 Euro (TVA inclus) pentru Arkana Zen TCe 140 EDC. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. 

  **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

  ***Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele Rabla / Rabla Plus 2022. Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile in PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

  Detalii ȋn showroom-ul Bras de pe DN 28, km 10, vis-a-vis de Metro.