De la
  10.490€ cu TVA*

  *Ofertă disponibilă prin Programul RABLA 2022*

  Același nume, mai multă eleganță.

  Cu un design seducător, profil dinamic și dotat cu tehnologie de ultimă generație, noul Renault CLIO îți dă motive să călătorești mai des. Atrage privirile prin stilul elegant și îți oferă confortul necesar către orice destinație.

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

   

  *Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei calculată în Euro (la cursul de 5 lei), a reducerii de 450 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1040 Euro (TVA inclus) pentru Clio Life SCe 65. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

  **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire in limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate in carnetul de întreținere al autovehiculului.

  ***Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele Rabla / Rabla Plus 2022. Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile in PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

   

  Detalii ȋn Showroom-ul Bras de pe DN 28 km 10, vis-a-vis de Metro.