Grupul Bras Iasi | Piese-de-schimb
15880
page-template-default,page,page-id-15880,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

11 ANI

Bras service autorizat Dacia

Experiența calității

SERVICE AUTORIZAT DACIA

Service Multimarcă și ITP

Piese de schimb

Nu ar fi grozav dacă ai putea rezolva problemele înainte ca ele să apară? Află cum poţi să maximizezi durata de funcţionare a maşinii tale şi să reduci costurile de întreţinere.

Ai nevoie de piese de schimb?

Piese de origine sau gama alternativă… alegerea îți aparține!

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei, piesele de schimb Dacia au fost proiectate pentru a-ți asigura deplina siguranță la volanul Daciei tale. Fie că alegi piese de origine Dacia, sau piese din gama alternativă, mașina ta te va conduce spre visele tale.
Piese de origine

De ce să alegi piese de origine?

Piesa de origine Dacia este concepută, dezvoltată şi fabricată conform caietelor de sarcini impuse de constructorul de vehicule, care cuprind cerinţe foarte riguroase şi exigente în ceea ce priveşte alegerea materialelor şi procesele de fabricaţie.

Gama alternativă

O nouă alternativă, două game de piese

Dacia îți pune la dispoziție două game de piese care reprezintă o alternative la piesele de origine: gama economică și piesele recondiționate.