• Noul Renault Megane

  E-tech 100% Electric

  Noul Renault Megane
 • E-tech 100% Electric

  Vehiculul electric de ultima generatie.

  E-tech 100% Electric

  prin Renault Finance și Programul RABLA Plus 2023

  E-TECH 100% Electric

  Modelul Megane  E-tech 100% electric utilizează noua platformă CMF-EV și încorporează ultimele inovații în domeniu. Vei beneficia de eficiență și o autentică plăcere de a conduce.

   

  images
  86e930257819846cd14fc7cabaf08ebe
  75680

  Vehicul electric de ultimă generație

  Revoluționara platforma CMF-EV este echipată cu o baterie foarte subțire, de 60 kWh și cu un motor electric compact, de 160 kW.
  Experiențe inedite la volan
  Megane E-Tech 100% electric îmbină agilitatea berlinelor compacte cu spontaneitatea celor mai sportive modele.
  Servicii Google la bord
  Ai vizibilitate sporită cu ajutorul camerei video integrate în oglinda retrovizoare și conduci în siguranță datorită celor 26 de sisteme de asistență pentru șofer.

                                                                                                                                                                                                           Până la

  CP
  sau 160 kW
  s
  0-100 km
  km
  autonomie maximă (WLTP)

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

   

  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 martie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și eco-bonusurilor pentru modelul Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 în valoare maximă totală de 11.400 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei), a reducerii de 1000 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare și eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, apelor și pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv, în limita stocului disponibil. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de finanțare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de finanțare Rabla valabil pentru anul 2023.

   

  **Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA, valabilă până la 31 martie 2023. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40, în valoare de 118 500 lei, cu 33,2% avans (39 345 lei), 1 200 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8,9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 79 155 lei valoarea totală finanțată, 10,55% DAE, durata 36 de luni, 62 220 lei valoare reziduală, valoare servicii 4 420 lei, 105 876 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei. Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/telefon. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.