De la
  21.940€ cu TVA*

  *Ofertă disponibilă prin Renault Finance și  Programul RABLA Plus 2022

  Electromobilul ZOE.

  Cu un design elegant și expresiv, noul Renault ZOE poate deveni partenerul ideal de drum. Detaliile interioare sunt realizate complet din materiale reciclate pentru că ZOE s-a gândit la confortul călătorilor, dar și la mediul înconjurător. Un autovehicul compact, cu autonomie până la 395 km WLTP care îți va demonstra că orice călătorie devine o plăcere. Inovație, tehnologii de ultimă oră și griji mai puține.

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. 

   

  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eco-tichetului în valoare de 45000 lei calculate în Euro (la cursul de 5 lei), a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 3580 Euro (TVA inclus) pentru Zoe E-Tech Electric Life 40. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

   

  **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Renault Adagio valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

   

  ***Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele Rabla / Rabla Plus 2022. Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile in PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

   

  ****Bateria electrică (de tracțiune) este garantată pe o perioadă de 8 ani de la livrare, dar nu mai mult de 160.000 kilometri (primii 2 ani kilometraj nelimitat, de la 2 la 8 ani în limita a 160 000 km). Garanția capacității bateriei acoperă pierderea graduală a capacității bateriei atunci când aceasta scade sub 66% din capacitatea inițială.

   

  Detalii ȋn showroom-ul Bras din DN 28 km 10, vis-a-vis de Metro.