• Noul ARKANA E-TECH HYBRID

  Hibrid prin natura sa.

  Noul ARKANA E-TECH HYBRID
 • Noul ARKANA E-TECH HYBRID

  Un SUV spațios și sportiv.

  Noul ARKANA E-TECH HYBRID

  Disponibil și cu propulsie hibridă.

   
  Echipat cu tehnologia inovatoare E-TECH hibridă, modelul Arkana oferă o plăcere de a conduce fără egal și o eficiență foarte bună. Inspirată din universul motor sport, motorizarea hibridă cu încărcare automată oferă un mix echilibrat între costuri reduse, performanță și eficiență.

   

  De la
  21.800€ cu TVA*

  *Ofertă disponibilă prin Renault Finance și Programul RABLA 2022

  Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

   

  *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a eco-bonusului în valoare de 3000 lei calculate în Euro (la cursul de 5 lei), a reducerii de 800 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 200 Euro (TVA inclus) pentru Arkana Zen TCe 140 EDC. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. 

  **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, prin Renault Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

  ***Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene și condiții, valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele Rabla / Rabla Plus 2022. Ofertele prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile in PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

  Detalii ȋn showroom-ul Bras de pe DN 28, km 10, vis-a-vis de Metro.